Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Furijeova analiza u optici

[es] :: Fizika :: Furijeova analiza u optici

[ Pregleda: 3376 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pirgos_madden
Pirgos Madden
Pirot

Član broj: 16752
Poruke: 322
*.bcoe.butte.k12.ca.us

Jabber: Programing
Sajt: www.pirot-mafia.co.sr


Profil

icon Furijeova analiza u optici06.06.2004. u 15:29 - pre 242 meseci
Ovako, zanima me ima li neko predlog za naki link gde mogu da nadjem nesto o modeliranju nekih problema (iz optike prvenstveno) uspomoc Furijeove analize. Konkretno sve to mi je potrebno za modeliranje (u npr. Matlab-u) nekih oblika gravitacionih sociva. Nije neophodno predlaganje linkova, saveti (od pocetka) svih koji se ovim bave ili su se bavili (ili na bilo koji nacin znaju nesto o tome) su dobrodosli - sama teorija vezana za gravitaciona sociva i samu fiziku problema moze biti preskocena - dakle konkretno Furijeova analiza+gravitaciono fokusiranje+zahvalnost svima!
-I srusise se nasi divni snovi !!!
-NATO is bombing Serbia, a Yugoslavian republic, to stop the Serbs from forcing ethnic Albanians from Kosovo. Serb supporters sock it to NATO, U.S. Web sites. Magis says NATO headquarters won't launch an electronic counterstrike. "We want to show we're more civilized," he says. "We believe in freedom of speech." NATO is even discussing the possibility of hosting Serbian information on the Web so the Serbs can share their views.
 
Odgovor na temu

marko37
Nera Networks
Novi Beograd

Član broj: 6545
Poruke: 714
195.252.87.*



+104 Profil

icon Re: Furijeova analiza u optici27.06.2004. u 12:37 - pre 241 meseci
Vidi ako možeš da nabaviš knjigu "Optics" od Judžina Hekta (Eugene Hecht). To ti je dovoljno da naučiš neke osnove o furijeovoj analizi u optici. Što se samih modela tiče, možda je bolje da postaviš pitanje na newsgrupi koja se bavi baš Matlabom (comp.soft-sys.matlab). To možeš uraditi i preko sajta proizvođača Matlaba (www.mathworks.com), a usput pretraži da već nemaju nešto što ti treba.
 
Odgovor na temu

[es] :: Fizika :: Furijeova analiza u optici

[ Pregleda: 3376 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.